Imate pitanje?
Pretraživanje
Novosti
Posjeta:
Danas: 145Ukupno: 658840

1000 bonbon minuta i SMS-ova

Opciju 1000 bonbon minuta i SMS-ova aktiviraj svakog mjeseca kada zatrebaš hrpetinu minuta ili SMS-ova unutar bonbona. Opciju dobiješ za samo 10 kn mjesečno bez ikakvog uvjeta nadoplate

Aktiviraš je tako da pokreneš USSD izbornik – utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Unutar USSD izbornika dobit ćeš obavijest o tome da ti je opcija aktivirana. Na isti je način možeš i deaktivirati. Sve to možeš napraviti i slanjem besplatne SMS poruke sadržaja hocu na 13977. U međuvremenu, uvijek možeš provjeriti stanje minuta i SMS-ova pokretanjem USSD izbornika  - utipkaj *121# i tipku za poziv. Ili pošalji besplatan SMS stanje na 13977.

Opcija vrijedi 30 dana od dana aktivacije i automatski se reaktivira nakon isteka ako imaš dovoljno novca na računu, ako ti nije istekla valjanost računa ili ako je sam već nisi deaktivirao. Bez brige, o reaktivaciji ćeš biti obaviješten SMS porukom.

Minute i SMS-ove koje u 30 dana ne potrošiš, nažalost nećeš ni moći potrošiti. Zato udri brigu na veselje i reci sve što trebaš jer minuta ima i šteta da se bace, zar ne? ;) A ako si nešto zaboravio reći – pa napiši!

Ako svoje minute i SMS-ove potrošiš unutar tih 30 dana – ha, dobro, uvijek možeš aktivirati novu opciju!

A što ako si koristio neku od promocija u kojoj si aktivirao opciju za 1 kn do kraja 2014.? Provjeri ovdje.

Uživaj!

Posljednja izmjena: 01.02.2016.

  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook