Imate pitanje?
Pretraživanje
Novosti
Posjeta:
Danas: 107Ukupno: 536649

Nokia 230 Dual SIM siva

Cijena:599.00kn
Dodaj u košaricu

Snimite selfie
S prednjim fotoaparatom od 2 MP i namjenskom tipkom fotoaparata za selfije, Nokia 230 Dual SIM spremna je za snimanje stvari koje će vam izmamiti osmjeh na lice. S prednje strane nalazi se LED LED je poluprovodna dioda koja emitira svjetlo kada se puni s elektricitetom. Dolaze u raznim bojama i neke LED diode sadrže i nekoliko elemenata te su stoga sposobne emitirati svjetlo različitih boja. LED diode koriste se za ekrane, tipkovnice, pozadinska svjetla i dr. Jasno bijeli LED također može biti korišten za svjetiljke i svjetla na mobilnim telefonima. Čak ako i nisu svjetle kao xenon svjetla, LED svjetla su kompaktnija i zahtjevaju manje energije pa se mogu koristiti kao video svjetlo. Povezani pojmovi: Kamera Xenon flashbljeskalica za noćne selfije, a s popularnim društvenim aplikacijama poput Facebooka i Twittera dijeljenje slika iznimno je jednostavno.

Elegantna, uglađena i moderna
S izdržljivim polikarbonatnim okvirom, stražnjim pokrovom od pjeskarenog aluminija i tankim profilom, Nokia 230 Dual SIM savršena je kombinacija profinjenog dizajna i iznimne kvalitete izrade.

Veći zaslon
Zaslon od 2,8 inča idealan je za snimanje i prikazivanje slika, igranje igara i gledanje videozapisa. Pronađite korisne informacije i omiljena web-mjesta s preglednikDio softvera koji omogućava pristup internetskim stranicama. Trenutni uređaji opremljeni su s pretraživačima koji imaju mogućnost pregleda svi uobičajenih stranica kao i onih koje su namijenjene pretraživanju na desktopu. Internetski preglednici na jednostavnijim modelima uređaja imaju mogućnost pregleda samo onih stranica koje su prilagođene mobilnim uređajima. Svi ostali uređaji imaju internetske preglednike s punom Flash podrškom koja omogućava i ugrađeni flash video (poput video s YouTubea).om Opera Mini, pretraživanjem Bing i aplikacijom MSN Weather.

 

Komentari

Komentar
Glasanje:
  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook