Imate pitanje?
Pretraživanje
Novosti
Posjeta:
Danas: 108Ukupno: 537049

Nokia 3310 2017 crvena

Cijena:459.00kn
Dodaj u košaricu

Klasik u redizajniranom izdanju, vratila se Nokia 3310!

Nova Nokia 3310 donosi novi zaobljeni dizajn, s većim 2.4“ polariziranim LCDLCD je ekran od tekućih kristala i predstavlja najčešći tip ekrana na mobilnim telefonima zbog karakteristika niske potrošnje energije i dobre kvalitete slike. Uglavno je relativno lako čitati s tih ekrana čak i kada je ekran izložen direktnoj sunčevoj svjetlosti. Najmanji element slike na LCD ekranu je piksel. Svaki piksel sastoji se od sloja molekula poredanih između dva prozirna sloja elektroda i dva polarizirajuća filtera. Neke vrste LCD ekrana su STN, TFT i TFD. STN ima niske troškove i nisku potrošnju energije, ali i lošiju kvalitetu slike. TFT ima veću kvalitetu slike i kraće vrijeme odgovora, ali su ti ekrani skuplji i zahtjevaju više energije. Druge tri vrste LCD ekrana su propusni, reflektirajući i transflektivni. Propusni ekran nudi bolju kvalitetu slike u okruženju s manjom ili srednjom količinom svjetlosti dok, reflektivni najbolje radi u izrazito svjetlom okruženju. Transflektivni ekrani kombiniraju najbolje karakteristike oba ekrana. Povezni pojmovi: Vrsta ekrana CSTN (Color Super Twisted Nematic) TFT (Thin Film Transistor) TFD (Thin Film Diode) OLED (Organic Light-Emitting Diode) AMOLED display (Active matrix organic light-emitting diode) Transflektivni ekran zaslonom i lagano zaobljenim staklom koji omogućava bolju čitljivost u uvjetima jarkog svjetla.
Baterija traje još dulje!

Sjećaš li se vremena kada punjač nije bio tvoj stalni suputnik? Upravo to donosi nova Nokia 3310!

Dugotrajna baterija traje impresivnih 22h za vrijeme razgovora te 31 dan u stand by načinu rada.

Uređaj možeš puniti putem micro-USB priključka.
Veliki povratak doživljava i legendarna Zmijica. Na zaslonu u boji zabava je još bolja. Sjećaš li se svog najboljeg rezultata? Misliš da ga možeš nadmašiti?
Kućište sada im središnji, lijepo oblikovan gumb za još lakše navigiranje, a prepoznatljive tipke još uvijek se nalaze na samom uređaju.

S kamerom od 2MP i LED LED je poluprovodna dioda koja emitira svjetlo kada se puni s elektricitetom. Dolaze u raznim bojama i neke LED diode sadrže i nekoliko elemenata te su stoga sposobne emitirati svjetlo različitih boja. LED diode koriste se za ekrane, tipkovnice, pozadinska svjetla i dr. Jasno bijeli LED također može biti korišten za svjetiljke i svjetla na mobilnim telefonima. Čak ako i nisu svjetle kao xenon svjetla, LED svjetla su kompaktnija i zahtjevaju manje energije pa se mogu koristiti kao video svjetlo. Povezani pojmovi: Kamera Xenon flashbljeskalicom moći ćeš zabilježiti još više zabavnih trenutaka.

Uređaj ima 2G povezivost za pozive i poruke, FM radioUgrađeni FM radio smatra se osnovnim svojstvom mobilnih uređaja. Omogućava korisnicima slušanje većine programa uživo. Velik broj mobilnih uređaja treba imati povezane slušalice koje se koriste kao antena. Većina FM radio tunera dobiva informacije putem RDS-a. Korištenje FM radija ne ometa korištenje mreže operatera te je u potpunosti besplatno. Nokia je poboljšala korisničko iskustvo s vizualnim radiom te je dodala slike i tekst kao dodatnu informaciju normalnim radio prijenosima. Prezentacija slike i teksta sinkronizirano je s audio prijenosom, a preuzima se na telefon putem podatkovne veze. Vizualni radio ne utječe na FM prijenos. Vizualni radio nudi nekoliko vrsta sadržaja: - Informacije o pjesmi i izvođaču koji trenutno svira - Slike povezane s voditeljem i vijestima - Karta vremenske prognoze - Vijesti, vremenska prognoza i obavijesti o stanju prometu za vrijeme trajanja programa - Preslušavanje već emitiranih emisija - Mogućnost glasovanja slušatelja - Sudjelovanje u nagradnim igrama i natjecanjima u emisijama uživo Vizualni radio moguće je koristiti samo putem podatkovnog prometa. Korištenjem WiFi-a nije moguće. Povezani pojmovi: RDS (Radio Data System) Wi-Fi i MP3 player za glazbu.

 

IZDVOJENO Veličina zaslona 2.4"
  Radna memorija 16 MB
  Baterija (mAh) 1200
  Kamera 2 MP
MREŽA Tehnologija GSM
KUĆIŠTE Dimenzija 115.6 x 51 x 12.8 mm
  Vrsta SIM kartice Mini SIM
  Jedna SIM kartica Da
ZASLON Vrsta QVGA TFT zaslon
  Dimenzije 2.4"
  Rezolucija 240 x 320 piksela
PLATFORMA Operativni sustav Nokia
  Verzija operativnog sustava Nokia Series 30+, hrvatski izbornik
  Chipset MKT 6260C
MEMORIJA Vanjska memorija MicroSD, do 32 GB
  Unutarnja memorija 16 MB RAM
KAMERA Primarna 2 MP
  Značajke LED bljeskalica
  Video Da
ZVUK Zvučne obavijesti Vibracija; MP3
  Zvučnik Da
  3.5mm utor Da
POVEZIVANJE Bluetooth v3.0, A2DP
  GPS Ne
  Radio FM radio
  USB microUSB 2.0
OSTALE ZNAČAJKE Dopisivanje SMS
  Internetski preglednik WAP 2.0/xHTML
BATERIJA Kapacitet 1200 mAh
  Vrijeme razgovora Do 22 h
  Na čekanju Do 600 h
  Mogućnost vađenja baterije Da

 

 

Komentari

Komentar
Glasanje:
  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook