Imate pitanje?
Pretraživanje
Novosti
Posjeta:
Danas: 171Ukupno: 646356

Deezer

Zamisli situaciju - ljeto je, plaža, tvoja ekipa, uživate u suncu, planirate večernje izlaske… Zvuči kao dobar uvod u ljetni video spot kojem nedostaje još jedan faktor i nije onaj zaštitni nego glazbeni :). Tvoja omiljena glazba je tvoj životni soundtrack i zato smo ti pripremili jednu veliku novost u bonbon ponudi od 19.06.2017., a to je Deezer – tvoja glazba uvijek uz tebe, sad i odmah. Deezer je glazbeni servis koji ti pruža jedinstveni način slušanja glazbe, samo trebaš pokrenuti aktivaciju i pritisnuti play.

Znaš li što je još odlično? Ako aktiviraš Deezer do kraja godine, imaš 2 mjeseca for free jer ulaziš u bonbon promotivnu akciju u kojoj prva 2 mjeseca slušaš Deezer bez ikakve naknade. Zvuči super! Pročitaj niže zašto mislimo da je Deezer kul, aktiviraj paket i uživaj u svojoj omiljenoj glazbi.

Zašto aktivirati Deezer?

  • Svoju omiljenu glazbu možeš slušati sad i odmah, bez planiranja
  • Glazbu možeš slušati i dok ti je zaslon zaključan
  • Kreiraj svoje vlastite playliste (npr. Vježbanje playlista, Vikend playlista, Ljeto 2017.)
  • Preko 43 milijuna domaćih i stranih pjesama
  • Nisi raspoložen za biranje glazbe? Nema veze, opcija Flow će ti preporučiti glazbu prema onome što voliš
  • Kreneš na put avionom, moraš staviti offline način, no čak i tada možeš slušati Deezer, dok nemaš internetski promet

Malo tehnikalija o Deezeru

Deezer možeš aktivirati slanjem besplatne SMS poruke bonbondeezer ili hocu na 13977. Paket će se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 24 sata. Ako paket aktiviraš putem USSD izbornika(utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute), unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je paket aktiviran. Ako paket aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji.

U SMS obavijesti koju dobiješ nakon aktivacije bit će naveden link bit.ly/2bonbonDeezer preko kojeg povežeš svoj bonbon broj sa Deezer računom. Nakon što upišeš broj možeš se ulogirati sa već postojećim Deezer računom (ako već imaš Deezer), odnosno kreiraš novi račun s kojim ćeš se ulogirati u Deezer app ili na webu. Linku trebaš pristupiti preko mobilne mreže kako bi mogao dodati svoj broj (ugasi wifi!). I ne brini, ovo trebaš napraviti samo prvi put, nije bolno ;).

Pokazat ćemo ti kako to izgleda:

1)      Aktiviraj Deezer paket

2)      U potvrdnoj SMS poruci klikni Deezer link za povezivanje s tvojim bonbon brojem

3)      Upiši broj

4)      Unesi kod koji si dobio SMS-om koji potvrđuješ svoj broj

5)      Ulogiraj se s postojećim Deezer računom ili kreiraj novi

6)      Skini mobilnu aplikaciju Deezer i uživaj gdje god jesi!

Paket možeš deaktivirati slanje SMS poruke „necu“ na 13977 ili preko USSD izbornika (*121# i tipka za poziv).

Kako kombinirati Deezer s ostalim paketima?

Deezer možeš kombinirati s bilo kojim paket razgovora, SMS-a ili Interneta. Za bonove, paket vrijedi 30 dana od dana aktivacije i nakon isteka će se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno novaca na računu, ako ti nije istekla valjanost bonbon računa i ako paket nisi u međuvremenu sam deaktivirao. O isteku paketa i mogućnosti da ga deaktiviraš bit ćeš obaviješten SMS porukom prije isteka.

Kako se obračunava cijena Deezera u pretplati?

Ako si pretplatnik i aktiviraš Deezer za 40 kuna sredinom mjeseca, paket će se naplatiti proporcionalno datumu aktivacije, odnosno ako aktiviraš Deezer 15.og u mjesecu naplatit će se 20 kuna. Naravno, imaj na umu da ako aktiviraš Deezer do kraja godine, prva 2 mjeseca imaš for free :).

Posljednja izmjena: 20.06.2017.

  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook