Imate pitanje?

Gotove kombinacije

Složili smo za tebe tri kombinacije koje će te ispasti jeftinije nego da uzimaš pojedinačne pakete. Pojednostavili smo i aktivaciju i umjesto da aktiviraš tri paketa odvojeno, sada aktiviraš sva tri odjednom.

Kombinacija s velikim internetom  –  idealna za one koji više tipkaju, ali vole malo i popričati – donosi ti 3GB interneta, 200 poruka i 300 minuta. Koštat će te 75 kn što je 10 kn manje nego ta tri pojedinačna paketa.

Kombinacija s velikim razgovorima – idealna za puno priče, 1000 minuta prema ostalim mrežama i još dodatnih 1000 u bonbonu savršeno pašu. U ovoj kombinaciji imaš još 200 poruka te 1,6 GB za mirno surfanje. Kombinacija košta 75 kn što je 10 kn manje nego što inače koštaju ova tri paketa.

Kombinacija s jako velikim internetom  - idealna za sve, a posebno za one koji vole puno surfati. Zadovoljit će i one najgladnije jer osim ukupno 2000 minuta od kojih je 1000 prema drugim mrežama, a 1000 prema bonbonu, imaš čak 2000 poruka te 6 GB internet prometa. A ono što je ne potrošiš jednostavno se prebaci u sljedeći mjesec kod reaktivacije. Kombinaciju s jako velikim internetom platit ćeš 90 kn što je 45 kn manje nego da aktiviraš posebno ova tri (jako) velika paketa.

Svoje gotove kombinacije uvijek možeš podebljati nekim od samostalnih paketa. Recimo da želiš kombinaciju s velikim internetom, a prije vremena si potrošio minute. Nema veze, jednostavno uključiš neki od samostalnih paketa, npr. male razgovore. 

Gotovu kombinaciju aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ju aktivirati i u Moj bonbon profilu, jednako kao i kroz bonbon mobilnu aplikaciju za Android operativne sustave pa ako ga još nisi otvorio profil ili skinuo aplikaciju – sad je pravo vrijeme :). Kombinacija će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako kombinaciju aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je kombinacija aktivirana. Ako kombinaciju aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. 

Gotove kombinacije deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977, preko Moj bonbon profila ili putem bonbon mobilne aplikacije.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv, slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977 ili putem bonbon aplikacije.

Posljednja izmjena: 06.11.2017.

  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook