Imate pitanje?

Gotove kombinacije

Složili smo za tebe tri kombinacije koje će te ispasti jeftinije nego da uzimaš pojedinačne pakete. Pojednostavili smo i aktivaciju i umjesto da aktiviraš tri paketa odvojeno, sada aktiviraš sva tri odjednom.

Kombinacija s velikim internetom  –  idealna za one koji više tipkaju, ali vole malo i popričati – donosi ti 3GB interneta, 200 poruka i 300 minuta. Koštat će te 75 kn što je 10 kn manje nego ta tri pojedinačna paketa.

Kombinacija s velikim razgovorima – idealna za puno priče, 1000 minuta prema ostalim mrežama i još dodatnih 1000 u bonbonu savršeno pašu. U ovoj kombinaciji imaš još 200 poruka te 1,6 GB za mirno surfanje. Kombinacija košta 75 kn što je 10 kn manje nego što inače koštaju ova tri paketa.

Kombinacija s jako velikim internetom  - idealna za sve, a posebno za one koji vole puno surfati. Zadovoljit će i one najgladnije jer osim ukupno 2000 minuta od kojih je 1000 prema drugim mrežama, a 1000 prema bonbonu, imaš čak 2000 poruka te 6 GB internet prometa. A ono što je ne potrošiš jednostavno se prebaci u sljedeći mjesec kod reaktivacije. Kombinaciju s jako velikim internetom platit ćeš 90 kn što je 45 kn manje nego da aktiviraš posebno ova tri (jako) velika paketa.

Kombinacija s jako jako velikim internetom – 6 gigabajta ti nije dosta? Mislili smo i na tebe :). Kombinacija za nezasitne surfere sadrži 2000 minuta od kojih je 1000 prema drugim mrežama, a 1000 prema bonbonu, 1000 poruka te čak 20 GB interneta. Ukoliko ne uspiješ potrošiti sve te gigabajte, nema frke – reaktivacijom ti se prebacuju u sljedeći mjesec. Kombinaciju s jako jako velikim internetom platit ćeš 120 kn što je 45 kn manje nego zbroj ova tri paketa kada nisu u kombinaciji.

Gotove kombinacije aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ih aktivirati i u Moj bonbon profilu, jednako kao i kroz bonbon mobilnu aplikaciju za Android operativne sustave pa ako ga još nisi otvorio profil ili skinuo aplikaciju – sad je pravo vrijeme :). Kombinacija će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako kombinaciju aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je kombinacija aktivirana. Ako kombinaciju aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Gotove kombinacije deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977, preko Moj bonbon profila ili kroz bonbon aplikaciju.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv, slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977 ili putem bonbon aplikacije.

Posljednja izmjena: 02.11.2017.

  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook