Imate pitanje?
Pretraživanje
Novosti
Posjeta:
Danas: 145Ukupno: 658840

Jako jako velika ušteda

Od 02.11.2017. u bonbon ponudi imamo dvije nove gotove kombinacije i jedan novi paket. Osim što smo ti olakšali posao kod odabira paketa jer smo ti složili odličnu kombinaciju, uštedit ćemo ti i 45 kuna mjesečno!

Jako jako veliki Internet – ovaj paket osigurat će dovoljnu količinu podatkovnog prometa čak i onima koji kažu „interneta nikad dosta“! Novi paket za pretplatnike sadrži čak 20 gigabajta, a ukoliko ih ipak ne uspiješ potrošiti, neiskorišteni gigabajti se reaktivacijom prenose u sljedeći mjesec. Cijena ovog paketa je 95 kuna, ali puno povoljnije ga možeš dobiti u kombinaciji, pa čitaj dalje ;)

Kombinacija s jako jako velikim internetom – idealna za nezasitne surfere koji stalno žele biti okruženi gigabajtima, ali vole i tradicionalnu komunikaciju – razgovore i poruke. U ovoj kombinaciji koja je dostupna u bonbon pretplati imaš 1000 minuta prema ostalim mrežama, 1000 minuta u bonbon mreži, 1000 poruka i 20 GB-a interneta. Pored ovakve kombinacije ne možeš reći da ti nešto nedostaje. ;). Kombinaciju plaćaš 120 kuna umjesto 165 kuna što je 45 kuna manje nego da zasebno aktiviraš svaki paket.

Kombinacija s jako velikim internetom – nova kombinacija za pretplatnike i za korisnike bonova. Došlo je vrijeme da Kombinaciji s tri velika kažemo „pa-pa“ i podebljamo ju sa dodatna 3 gigabajta, a cijena je ostala ista. Dakle, u ovoj kombinaciji dobivaš 2000 minuta (1000 prema bonbonu, 1000 prema ostalim mrežama), 2000 SMS poruka i 6 gigabajta prometa za samo 90 kuna, što znači da je cijena čak 45 kuna manja nego što bi ju plaćao kada bi te pakete uzimao posebno.

Gotovu kombinaciju aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ju aktivirati i u Moj bonbon profilu, jednako kao i kroz bonbon mobilnu aplikaciju za Android operativne sustave pa ako ga još nisi otvorio profil ili skinuo aplikaciju – sad je pravo vrijeme. :) Kombinacija će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako kombinaciju aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je kombinacija aktivirana. Ako kombinaciju aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Gotovu kombinaciju deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977, preko Moj bonbon profila ili putem bonbon mobilne aplikacije. U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv, slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977 ili putem bonbon aplikacije.

Posljednja izmjena: 06.11.2017.

  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook