Imate pitanje?

Trenutačna potrošnja

Zanima te koliko si potrošio u tekućem mjesecu? Ma naravno da te zanima :) Provjeri trenutačnu potrošnju na Moj bonbon profilu ili pošalji SMS kune na 13977 i obavijest stiže porukom. Trenutačna potrošnja je informativnog karaktera pa na završnom iznosu na računu može biti sitnih odstupanja u lipama.

U iznos potrošnje ulaze sve usluge kojima si se koristio do trenutka njezine provjere, što uključuje i SMS parking, SMS prijevoz i ostale usluge koje naplaćujemo za treće strane. 

Prilikom formiranja računa te se usluge naplaćuju povrh naših telekomunikacijskih usluga, odnosno minimalne mjesečne potrošnje i zbog toga se može dogoditi da si potrošio manje od minimalne mjesečne potrošnje, a dobiješ račun koji je veći od nje. Na primjer: na pozive, poruke, surfanje si potrošio 26 kn, na SMS parking 5 kn i odabrao si minimalnu mjesečnu potrošnju od 40 kn. Očekuješ račun od 50 kn (40 kn minimalna mjesečna potrošnja plus 10 kn naknade za uporabu RF spektra), a stigne 55 kn. Ovo je potencijalna situacija koja te može iznenaditi, no usluge koje naplaćujemo za treće strane jednostavno nismo mogli uključiti u minimalnu mjesečnu potrošnju :/

Posljednja izmjena: 11.10.2016.

  • Add link to:
  • facebook.com
Facebook